Saturday, April 30, 2011

Bendul

Mesti penah dengar langkah bendul kan? Sesiapa yg ta penah dengar mai mai inbox aku :) Apa pendapat korang tentang langkah bendul ni ? Masih ada lag ke pantang larang utk melangkah bendul pada zaman moden kini ? Relevan atau tidak kalau aku cakap , SEMUA TU TAK PENTING ASAL ADA DUIT JALAN KAN SAHAJA. Bole ke? Eh banyak sangat tanya kau ni lin, Hahaha. Okayla Okayla. Fikir sendiri,jawap sendiri la. Masing2 ada pendapat tersendiri kan? Tanda soal lag! Haih :)

Nak dijadikan cerita, tadi aku pergi wedding adik sopie (kwn masa study dulu).
Tahniah Alia & Reza ! Bagus,muda muda da kawen . Jangan jadi mcm abang sopie, bercinta lama sangat. Eceh,cakap org pulak. Alia (19thn) bertemu jodo dengan reza(25thn) sweetkan? Abis sekolah terus kawen, apa ada hal? Kau ada ? bole ? mampu ? Tetttttt

Sweet pink ; )

Mypartner : Hana Wanchik.
Thanks bwk I !

Antara tetamu lain yg hadir : Wayda & Akma

Ni antara bdk RP yg ada, ini je yg nak bergambar.
Yang lain,tunjuk muka blaaah.Tah apa apa la lu mat :l

Mari ambik berkat pengantin, 1..2..3.. smileeeeee

Spontan sikit, haha. Sporting abis la pengantin ni !
Dia yg request nak aksi bebas auw :)

Finally,dapat la sekeping dua snap ngan tuan rumah yg menjemput.
Thanks yea cik sopie :) Awokkk bile lag ???

Comel budak tu, anak buah sopie tu.
Kenapela sopie tk comel mcm dia.
Hahaha

Snap,kenangan :)

Lama ta jumpe,semua muka da lain. Si wan ni je sama je dari dulu, haih.
Tak paham kejap. Pakai susuk ke apa?


No comments: