Friday, April 1, 2011

Good Starting

Hello April :) Permulaan yg baik pada bulan ini. Alhamdulillah Harini terpaksa ambik cuti utk pergi ke Shah Alam ambik Offer letter. Dann sekali lag, Alhamdulillah. Dapat postpone seminggu lagi utk report duty. Semua berpihak kepada saya kali ni. Syukur Syukur! Mekasih Abah hantar saya ke Putrajaya, hantar saya ke Shah Alam. Tengah tengah bulan ni paham je la, kewangan tak memuaskan. Tapi Allah bantu menyelesaikannya.Alhamdulillah :) Syukur kehadrat Ilahi aku masih diuji sebegini. Itu tanda kasih dan sayang Allah s.w.t kan kan?

WELCOME TO MAYBANK LINNNNNNN!



11hb April start, Bandar Puteri Puchong.
Hope semua berjalan lancar :)
dapat bos okay . officemates sekepala . kerja ta stress :)




Balik dari selesai hal hal kerja, saya teman Cik Zana g makan dan tempat pilihan Pizza Hut. Dapat lah saya merasa Pizza yang baru tu, apa tah nama dia. Yang saya tahu ada sotong kt atas dia, bole la. Takde lah sedappp sangat. Hahaha, Mekasih Cik Zaana belanja saya makan

Eceh eceh dia, haha.

Adik Zana, tasha.

Da cakap tknk snap muka buruk,degil la .Haha

Okay menu yg di order,hihi :') Makan besar woook!


Malam pula saya sempat jumpa Cik Lana Suhaime a.k.a POSH! :) Rindu sama dia, ingin khabarkan semua tapi terbatas sbb keadaan tak mengizinkan, tapi tkpela. Separuh daripadanya sudah diceritakan,cuma emosi sahaja tak disampaikan. Hahaha,kecoh kejap bile lama ta jumpe si keding saya tuh. Alhamdulillah penampilan pun da berbeda . I likee , takmo macam sesetengah org tu yea noks, harini buka esok tutup esok tutup esok lag terdedah. Opsss,ta tahan. Haha


Okayla mau tido sudah,esok nak bangun pagi. Ada plan best ! Tapi tk sure lag ke mane, ngan budak budak office. Yang best ,semua ni bajet rendah yang itu yg I like tu. Hahaha Goodnight Sayang !


No comments: