Saturday, April 23, 2011

when we meet again

Hye Hye Friends, How are you ladies? :)
Hope everything gonna be fine after I update ths post.
I really miss my blog so much, my facebook, my formspring etc.
Too many i want to share now, hm..
One by One okay ???
Gile pasar english, g jahanam.
Hahaha


16 April 2011. Sabtu :)
Terminal Putra Gombak - Genting Highlands

Gosip lepas seminggu ta jumpe, Tanti org paling hebat cerita :)
Last minute dpt tahu Eva ta ikot mmg berita paling sadis, kalau mcm Fatah mmg selalu dia ta de. Tade la terasa sangat,hm..

Vivi,Tanti,Ogy and Lynn : Geng segendola :)

Snap setelah tiba di Genting Highlands : )

Semua ta sabar nak main,kecuali aku yg ta berape nak excited sangat sbb da biasa pegi. Kesian kan :( Hahaha, tapi seribu kali sayang. Hujan plak da, terpaksa ah tunggu hujan reda sikit. Yela ,kalau masuk pun bukan dapat main apa apa permainan pun.

Nak ta nak,jejalan ah dulu kat dalam :) Oh yg ni tk masuk, saving saving.
Tapi ada yang masuk, kami yg saving saving ni tunggu di luar la.Haha !
Kesian je bunyi.

Aku ngan Vv kalau pose mmg takde lain, "peace" ta abis abis :)

Kebetulan ada pesta songkran, apa tah.
Lebih kurang mcm tu la,jadi ada la model model pakaian Thai :)

Masa jalan jalan tu, jumpe la lolipop besar. Dalam hati, mesti eva suka benda ni. Rupanya2 Tanti pun nampak benda yang sama, sepakat mau snap satu picture utk Eva :)

Ala Ala buluh ni mmg wajib snap ! :)

Okay,hujan sudah berhenti . Best best,semua ta sbr nak main. Tanti terutamanya,katanya first time ke sini masa dewasa ni. Last sekali time dia kecik kecik,semua mainan tak bole main agi. Haha,Kalau eva ada kan lagi best :(

Lynn and Ogy di apit oleh bakal pengantin :)
Weee,kami ambik berkat dorang sebenarnya.
Eeceh! Hahaha

Lynn and Vv : Artis korea ♥

Fav friends : Vv & Tanti

Ta sempat nak turun da dok bercerita da tanti ngan vv,haha :)
Roller coaster,best!

Okay,snap kenangan beramai ramai. Tah bile lag nak mcm ni ! Sharin ta mau masuk.
Kesian dia,nampak mcm takde mood je. Mungkin kah sbb Eva ta de? tettt

Lapa lapa, makan meegi je :)
Best jugak sejuk sejuk makan meegi panas, saving saving.

View wajib utk di snap : )

Fav picture ♥

Lynn & Tanti bergaya ngan 'bear' org,kesian. Haha

Ini gambar kenangan yg tanti beli kat sane :)
RM35

Mereka mmg officemate yang tak akan pernah saya dapat lagi selepas ini, sangat terbaik :) Rindu betul saya dengan dorang, haih. Harap harap nya betul la apa keputusan yg saya buat kali ni.Okay itu sahaja, Byebye.


No comments: