Monday, May 9, 2011

Cita & Cinta


Pengarah : Azma Aizal Yusoof


Dah lama ta bercerita pasal drama drama
yg disiarkan kt TV. Kalau ada pun,last sekali kalau ta silap drama Nur Kasih :) Haha, Now!! Dah ada drama fav wajib tonton. Setiap Isnin auw, pukul 830 malam ! Hanya di TV9. Selain drpd jalan cerita yg menarik, aku juga terjatuh cinta seketika ngan pelakon lelaki bakat baru dlm drama ni . Siapa lagi kalau bukan : Izzue Islam , dia ni bukan saja pandai berlakon tapi juga pandai bernyanyi. Haaa,jangan ta tahu dia ni salah seorg artis dibawah naungan KRU Record.

Wah aku dapat info, da mcm laman web gosip artis da. Beautifullin.com! :)
Tetiba kan,hahhahaha


Comel giler kau!

Yang ini pun fav aku dr dulu,eh bukan dulu la.
Sejak sejak kes dia botakkan rambut tu. Haha
I You,amani.

Perasaan ta aku mcm minat lelaki yg ada janggut sikit sikit,
tapi ta mau la yg mcm osama tu :(
HAHA

No comments: