Saturday, May 7, 2011

Jalan Jalan buang duit


Tajuk kat atas tu mmg ta bole blah, duit takde pun mau berjalan. Lin kan?!


Nak tengok wayang cancel , sbb full ! Sampai midnight okay full. Pecaya ta? Tolong la pecaya. Dahsyat betul penangan Fast & Furious 5 . Jadi nak ta nak , terpaksa la abiskan masa juga di Wangsa Walk. Rasa ta berbaloi plak kalau terus balik, setengah jam kot cari parking. Huh! Serius tekanan, kalau naik motor kan senang :(

Game fav

Mmg boyfie saya ta de baju lain,haha :)

Nyum Nyum :) Ni bukan Tutty Fruity.
Aku ta mampu, jadi makan yg ala ala TF pun jadilah :) Haha

Next, Hot & Roll. Mmg fav

Lepas puas melepak tempat aircon, cari port luar plak. Nak dapat udara segar kt Kl ni mmg susah,jadi kena lah pegi tempat yg tinggi tinggi sikit. Tempat pilihan : Bukit Setiawangsa!

Okay ,snap satu gambar ngan b rambut skema. Haha

Okay,byebye.


P/s : Kau relax je der, wa okay! :)

No comments: