Saturday, May 14, 2011

Lain nak, Lain dapat.

Lain yg wa cari, lain yg wa jumpe.
Sama ta dengan tajuk kat atas tu? lebih kurang la kan,haha.
Haih, da la penat pujuk cik cinta pegi plus parking mahal plak kt Klcc tu.
Nak ta nak masuk jugak la, walau hati confirm sakit punye sbb duit takde.
Hahahaha,padan muka lu lin.

Nak ta nak,da sampai pun.

80% semua pengunjur adalah cina.
Almost all beauty product also from Japan & Korea.

Salah satu khimat lukisan yg disediakan :)

Khimat mengurut pun ada, tapi sorry wa ta suka diurut! :)

Tatoo pun ada , tapi yg ini kena bayar. Opss! sorry. wa ta bole :)

Finally, ini je yg bole :) Haha
Comel ta comel ta?

Thanks ma :')

Yeyyy, jumpe jugak. Rupanya Wedding Expo ni mcm tersorok sikit.
Ye la , KL Convention kan besar nak mampus.

Muka penat sebenarnya, berjalan menahan sakit hati :l

Woooah, terpegun kejap.

Antara kad kad yg ditawarkan :)

Ini banting paling comel wa penah tgok :)
Weee, harga diantara RM280 ke atas !

Balloon, comelnya kalau ada wedding mcm ni.

Taknak komen lebih sbb apa yg nak cari semua ta jumpe . Tahu sebab apa? Sbb expo wedding kat situ semua utk org org golongan tido atas duit. Agak agak faham ta? Hm.. Alaaa utk org berada ler, ye la semuanya beribu ribu harga dia. Makan pun utk khas di hotel, gile ke apa? Macam ta sesuai je wa pegi tengok kan, adoi. Wa cuba ukur baju dibadan sendiri la!! Next time buat research sikit before pegi yea lin, haaa. Belajar la dari pengalaman :)


Note : Survey survey utk org lahh, bukan utk wa.

4 comments:

Anonymous said...

yinyin dah ad plan ka??
biler??hehehe

nurlinajohan said...

Haha,plan je :)

Anonymous said...

plan biler??

nurlinajohan said...

plan jee :)