Sunday, May 22, 2011

Lisaqmi

Jumaat / B.bintang
Biol days,
Disaat saat akhir bersama Cik Lisa,kerana ta lama lagi beliau akan bertukar status. Masing2 ta mahu lepaskan peluang meluahkan perasaan, lama ta karaoke rasanya. Inilah masanya lepaskan emosi emosi yg ternganggu. Kesian Cik Shaq, saaya doakan dia baik baik sahaja masa wedding tu nanti :l && Hope wedding Cik Lisa berjalan lancar,semua tetamu happy sbb ada dayang2 menghiasi pengantin nanti. Yeyyyyy !






Girls,thanks for ths moment :)



Sabtu , Viva.Cheras
Mari menonton Nur Kasih, selepas plan last minute oleh Cik Shaq. Semua sepakat nak tengok dekat Viva (mallbaru) Takde la best sangat,jadi takyah bangga sangat pegi sane. Bosan je! Nasib parking free. Movie pun mcm bodo je rasanya, mmg first and last la jawapannya :) Thanks b, sbb nak tak nak kena jugak dia ikot kemahuan saya. Alhamdulillah,walaupun dia tgok dalam keadaan terpaksa, kesian kesian. Saje buat telelap nak kasi saya mara & kejutkan dia, gedik.

Thanks for everthing,shaq.


Note : Apa maksud tajuk diatas ?



4 comments:

lisa said...

ye la nak tnye jugak pe mksud Lisaqmi ye cik lin?

nurlinajohan said...

li -lin
sa - lisa
saq -shaq
mi - aimi

lisa said...

alor... sweet!!! :)

nurlinajohan said...

:D