Tuesday, May 10, 2011

Muara,Klang

Da dua hari da b jadi driver saya,semalam dan hari ini. Terima Kasih yea, bahagia nya hidup kalau setiap hari begini. Hihi! B ta keje,cuti ! cuti sendiri. Harini special sikit, sbb dia bawak jalan jauh sikit. Susah auw dia nak ajak jalan, haa. Jadi ikot kan aja! Rupa rupa nya dia nak ke Muara,Port Klang. Hm, agak menarik tempat dia. Dulu aku penah pegi, tapi da lama da . Itu pun kejap je, sebab ada wedding. Ta abis abis wedding, erk ! Haha, Sayangnya ta sempat nak snap pic masa dinner tu, sebab batery fon abis. Kesian Kesian! Takpe next time pegi lag yea :)

Tapi ta nak bole ta? Takut la tengok treller panjang2 kat sane,euwww.


Fashion rambut baru, haha. Macam ta kena je ? :o

Masih seperti biasa,baru balik kerja :)
*oh ,please abaikan perut kedepan. Itu semua dusta. Angin kuat ah!!*
Hahahahahahaha

No comments: