Sunday, May 1, 2011

Org kata

Org kata barang yg lepas jangan dikenang,maknanya kalau perasan apa apa persamaan buat buat ta perasan je la yea :) Hahahaha ! Ilobyou. Sorang lagi kawan sekolah telah bergelar isteri,tett. Alhamdulillah, jodoh org kan siapa tahu. Aku? Malas nak cakap,org kata jangan tunggu lama lama tak elok. Org la kata,kalau aku kata. Aku pun taknak tunggu lama,tunggu seru je ni! Bole? Hahaha



1.5.2011 , Ahad.
Taman Ampang Hilir,Ampang.
Majlis Perkahwinan Fariz & Mimi
Tahniah korang :)


Semoga ikatan suci murni ini sentiasa diberkati oleh Allah SWT.
Insya-Allah :)

Lawa betul mimi,nampak la seri pengantin tu : )

Kiteorg ni kalau bergambar sakai sikit,ta sabar2 nak snap picture ngan pengantin.
Haih,kesian pengantin. Sorry yea : )

Lynn , Shaq & Lysa

Lynn, Echa & Lysa

I like this picture so much, terbaik

Yeyy,ada picture kenangan beramai ramai :)
Best best , rasa mcm pandai sekejap bile dok ngan bdk bdk pandai.
Hahaha, fake!


Lepas selesai majlis ,ada la acara meluahkan perasaan seketika :) Terimakasih kwn kwn yg sedia mendengar,takde kesempatan utk kalian bercerita kan. Kesian kesian, musim kali ni wa kongker sorang. Sorry aaaaa , Haha. Lob both of you! Thanks again. Then, balik rumah tunggu cik boyfie bwk pegi Hospital. Bukan aku ah sakit, mau pegi melawat Atok. Org kata kalau org sakit baguslah kita pegi melawat ,selain dapat pahala. Sekurang2 nya dpt la kita meringan kan beban pesakit tu,kasi dia ceria ceria sikit . Org la kata :)


Jadi tiba di Hospital Ampang .

Rupanya da lama Atok kat wad .
"Maaf ye tok,lin ta melawat atok"

Atok & Angah

Atok kesayangan saya :)

Atok mengadu ,banyak kali dia kena cucuk ngan nurse ta bertauliah :(

Kesian Atok,sampai lebam tangan dia :'(


Note : Semoga Atok cepat sembuh. Amin


No comments: