Wednesday, June 22, 2011

Asik lupa je

Haih,nak kata tua sangat ta de la kerepot mane.
Baru 22 tahun nak masuk 23 , tapi daya ingatan mcm umur 32 jeh.
Huhu,nasiblah ada tukang ingatkan a.k.a personal asisstant : )


First time bawa buah hati kesayangan keluarga Osman, Qistina ,14 tahun.
Tah mcm mne hari ni aku baik hati nak bawak adik bie, Haih ^.^
Nasiblah Tina tak banyak hal, ikotkan aja ke mane kami melangkah.
Tak merunggut penat pun ,haa. mcm ni lah bagus! Bole jadi asisstant aku pasni.


Kening shinchan membuatkan kami sekepala ;)

Haih, zaman zaman gua keluarkan lidah da abis -_-

Tina & ME

Tina & Huda

Hope lepas ni ta lupa lagi nak update hal hal berkaitan,kalau ta mesti my belogsepot merajuk.
Aku ta penah lupe kau la ,kau je yg selalu lupa aku.belog belog :)



Haaa,ini satu lag hal :)
Setelah 3 tahun dalam bidang blogspoking.
Aku rasa da ready nak letak link belog kesayangan kat mukabuku
Just for share with my lovely friends.
Good news kan

*klik utk tumbesaran



No comments: