Monday, June 13, 2011

KL


Sabtu lepas ta sempat nak update apa apa , tapi aktiviti mmg penuh. Semua benda benda yg tidak diplan langsung, pepagi da breakfast dgn pengantin baru Ikhwan & Lisa. Haih, berseri seri muka pengantin yg baru je pulang dari honeymoon. Thanks for the 'fruithand' dalam kurungan buah tangan,HAHAHA :) Rosakkan bahasa nombor satu aku ni. Lepas breakfast,terus ke Taman Melati, aku cuma ada 5 minit utk buat keputusan mau follow atau tidak. Adoii, sabar je la :)


Home deco rumah lisa, bestnya. Kawen terus ada rumah sendiri, mmg la rumah sewa. Tapi atleast da bole berdikari dengan husband. Untung lisa, hadiah pun banyak gile dapat. Ta yah nak beli da . Syokknya kaweeennn :D Gatai da anak noni ni, penat mengemas sampai tertido aku kat kapet Ikea yg baru je dibuka, nasib ta tinggal signature air liur basi. AHAHA :) Lepas tu, En. Ikhwan belanja makan nasi ayam. Nyum nyum,kenyang perut buncit.Alhamdulillah

Malam disambung pula dengan movie timee! Kl gengster la weyh.

"kasi wa mati dulu la baru wa diam"


Hero hero Malayaa :)

Tapi bagi aku, jijan adalah hero :)

" Lawan aku bukan 2 org , tapi 2 lori . sorry to say la bro "
: Haaa,tu 2 lori kau da sampai :)





*tetiba mcm da jauh hati dengan Blackberry.mcm mane? :l


2 comments:

D said...

org kata best gila cte nih. btul eh?? eh ko mnt blackberry?? haha aku pkai bold 3 :p

NJ said...

terbaik weh,lag best dari cite kongsi! hm.. baru je minat.