Sunday, June 5, 2011

Wedding of the year,Khaliesah Karsani

" Kompang dipalu pengantin baru,duduk bersanding tersipu malu "

Amboi class u alls i karaoke time wedding, tapi bukan lagu tuu lah.
First time dalam hidup, aku nyanyi karaoke. Semua khas utk lisa : )

Okay ni bukan suka rela nak nyanyi yea, Abg Dj yg paksa.
Tetiba panggil ajak duet ngan dia lagu baldu biru, erk. Mmg ta la kan, hahaha.

Align CenterGet ready pengiring semua ; )

Our princess : )

Pengantin paling cool : )

Candid is perfect

Raja sehari bersama dayang dayang nya


Jom,tengok tetamu yg hadir :)
Ini sebahagian je tau, ada yg ta sempat nak snap gambar.

Damiabedollah ;)

FaridahIdola :)

ZanaIpin, Mimi & Lynn

Geng kelas Art, org cakap aku sesat.
Tapi ta kisah la, aku mane mane campak pun bole :)

Tetamu paling muda : Fify comel *anak hazel*

Tetamu paling dinantikan : Mimi & Yasmien

Setelah 8 tahun menghilang,kini bertemu kembali di Majlis bersejarah :)
Yasmien Abu Talib

Faridah & dayang dayang : )

Mas Ayu, Lynn, Zana, Puty & Asma

Amboi Mizanur, ceria muka dikelilingi perempuan!!

Alo alo alo : )

Nyumiii,kek lawa dan sangat sedap! :)


Princess with her 'dayang'

Mimi cakap : Lynn ambik berkat ; )

Sempoi je pengantin alafbaru : )


Asma :)
Ta sangka dia ni kelakar, haha.

gabungan terbaik dari ladang : )

Before balik, sempat snap picture kt bena dorang.
Selalu aku akan snap ngan lisa & shaq, tapi kali ni seorang diri je lah, Hahaha.
Congrats!



Okay majlis belah lisa da selesai, jom tengok majlis belah ikhwan plak.Tapi ta banyak sangat gambar, sebab rushing ke wedding Aza . Jadi ada la beberape je pic , jadilah daripada takde.



Kawen Paksaan : Terimas Pengantin : )


Sekali lagi ucapan tahniah kepada Raja sehari Ikhwan & Liesa.

No comments: