Friday, July 15, 2011

Accept the fact that people change

maki
tajuk simple utk hari ini.
sehari dua kemarin,emosi aku terganggu.
bukan pasal apa sangat, benda kecik je.
Tapi puas aku maki hamun 'dia' ,maaf.
bukan niat nak kasi kau maki, tapi kau yg nak.


Aku cuba kawal emosi, seperti biasa.
Be positive. Just ignore.

Itu aku.


Tapi kali ini,booooshittt la kau. Seriusly, kau bikin aku panas.
Macam ni la,kalau kau rasa aku hadap sgt ngan simbolik BFF kau tu.Ambik la balik, aku rimas la. Kalau kau nak aku angkat kau mcm kau baik sangat, ta penah buat saya, ta penah menipu , ta penah kutuk org , ta penah tikam belakang org. ta penah buat salah langsung mcm kau innocent gile ! Pergi la cari org lain yang bole sanjung kau cukup cukup! Aku sikit pun ta de heran! So, pleaseee. Jangan nak semakkan aku dgn hal hal remeh mcm ni. Banyak lagi benda aku nak fikir, nak buat dari fikir nak jaga hati kau yg kononnya terluka sangat sbb perangai aku.


Kalau kau agak agak da bahagia sangat, teruskan.
Takpayah nak mention sane sini kata kau paling hebat.
Itu sangat ta cool okay, so please.
Get your life.




No comments: