Friday, July 22, 2011

Badluck

Nasib saya mmg ta begitu baik hari ini, ta tahu la. Rasanya da dua kali hari jumaat saya dpt nasib yg kurang baik .Dulu tu, hari jumaat juga saya kena saman dgn MPSJ sbb ta bayar parking. Kena sampai RM80 tau, hari ni jumaat juga saya excident :(



Rasanya baru je check gaji da masuk, kena mcm ni terpaksa la tengok gaji keluar plak.Apa la nasib, bersabar je la lin. Ini mungkin pengajaran supaya lebih berhati-hati lepas ni. Semua rasa mcm sekelip mata je, nasib saya ta de apa apa. Babycar luka sikit, tapi Syukur lah dia ta seteruk Myvi.Kemek kottt! Yang paling buat saya nervous tahap cipan adalah kemalangan yg berlaku diantara aku dgn officemate yg mmg sebelah kaunter je pun. Haih -_-



Saya nak ucapkan ribuan terima kasih kat kawan kawan yg tak henti henti support saya, dari mula hati saya jatuh sampai terjawap semuanya
.Jom check balik status status di Fb.


KLIK UNTUK TUMBESARAN !



Lana Suhaime

Shaq & Liesa

Wan *ayam & Alia

&& tak lupa kat semua yg comment. Penatla aku nak taip satu satu.
Thank you, i love you.




Note : Dah la bendera merah first day harini ,lagi beremosi la aku -__-

4 comments:

Leanna said...

tu la. hehe. hati2 ye lain kali

NJ said...

hm.aku da hati hati, org plak langgar aku. haih -_-

ezy hussin said...

alhamdulillah masih boleh update blog :)

NJ said...

Hahaha,harus :)
*notty ezy