Thursday, July 7, 2011

mini gathering

Aku hanya perlu decide dalam masa 5 minit utk join atau tidak.Hebat kan?
Gilee ta hebat, selalu nya yg diplan ta jadi ! yg last minute juga menjadi.
Terubat rinduu kat mereka mereka ni, tapi still ta cukup forum.
Takpe la, ini pun sudah cukup. Imissyou guys!

Memula plan nak makan ayam golek kat pantai dalam,
last last ayam habis,padahal baru pukul 9 lebih masa tuh.
Haih,kempunan aku -_-
Nak ta nak semua da kelubur,decide ke Jalan Telawi pekena Nasi lemak.
Nyum Nyum,lama ta makan kat sane. Last sekali rasanya tahun lepas.
Laama kan? Nasib masih ada ,kalau ta kempunan kali kedua aku.
HAHHAHAHA


Ila & Alia Jolly

Pijie , Nad & Ila

Lynn ,Pijie & Nad

**************************************************

Picture from Alia Jolly camera

Picture from Nanad Bb ;)


Happy betul saaya hari ni sbb dapat jumpe mereka. Thanks ea korang! Xspecially for Nanad, sebab tanpa dia may b saya dok rumah je dgn keadaan ta sehat ni kan. Dan dan dan dan : Kalau semua ex housmate ada kan lagi meriah -_-

2 comments:

Anonymous said...

huhuhu.. bersyukur ngan ape yg ade kan :)
AJ.

NJ said...

alhamdulillah :)