Sunday, July 3, 2011

Org sakit dapat ubat

Selepas dua hari dirumah jadi budak baik sebab demam tetiba -_- Seriusly bosan nak mampus kalau weekend kena dok rumah. Huh, please la perhimpunan haram BERSIH tu minggu depan bukan minggu ni . Tapi nasib la sebelum balik puchong, kekasih hati kasi ubat kat org sakit mcm aku. Takde la rasa mcm org mental sangat kan,
I love you ^.^

Lokasi : Dataran Merdeka

(Puan Lisa, saaya pun nak snap snap gambar kat dataran mcm awk)



Purple ;)


Oren ;)

Merah ;)

Hijau ;)


Sebelum perhimpunan BERSIH tu berlangsung,aku rasmikan dulu la ea dengan buah hati. Haih, apa la nak kecoh2 dorang ni. Malaysia da aman lagi mau buat kecoh,opsss!!
Jangan nak politik sangat la lin.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Thanks Jan



3 comments:

eykaa aziz said...

sweet je :)

lisa said...

ngek la kau lin. memang gmbr kt dataran tue aku sorang je yg bole ambek. haha!

in.. yin.. baru demam 2 hari da nmpak kurus meyh..? ngeeee

NJ said...

eykaa : thanks, hee :)

lisa : Hahaha,perli ke apa! sama je la, may b sebab baju tu labuh dpt la cover peha ayam aku.tettt !!