Saturday, July 16, 2011

Urbanscapes

Time for URBANSCAPES 2011 !
Konon tahu, hahha. Padahal first time pergi, apa pun thanks to Nanad.
Tanpa dia saya sendiri ta up-to-date , okay dia mmg PA yg baik.
Tq Tq

& tak lupa juga thanks to Tya sbb tumpangkan saya ke sane ;)
Thank you so much dear, pekak telinga aku dengar kau speaking ngan Liyana.
Aduyaiii , nasib aku faham. Hahaha !!


Ticket for me : Rm40
nanad, iloveyou!

Nice decoration ;)

Art ;)

Mereka sangat comel jadi saya ta berkira letak 2 photo mereka dalam belog ;)

Anna gojes

Diantara stuff stuff yg dijual disana, mmg terbaik.
Sangat kreatif, sangat unik ,sangat comel & sangat cool!
Harga plak sangat best ,nasiblah saya ta gaji lagi.
Kalau gaji ,rasanya mmg abis saya borong.
Murahh kottt !!!

Ini antara yg terbaik lukisannya ;)

With Liyana Fizi (artis youtube)

Vote for them ! Haahaha

Lepas selesai dipadang kami ke Sunway, sambung berhibur disana plak ;) Kali ini Ila & Syuk pun ada , Anna plak terpaksa balik sebab ada wedding. Bersilih ganti lah kawan pada hari tu! Sebenarnya ada suprise birthday utk Alia Jollie , pandai juga kami semua berlakon. Menjadi derrr! Sorry babe, jgn marah nanti cepat tuaaaaa. Hihihhihi


Lin, Nad, Alia & Ila

Ila and her partner ; Syuk

Lin and her lesbian ;)

Muahhhh , I love Manggo ;)
RM6.90

Western ; Chieken chop RM16.90

RM16.90

Happy Birthday Girl

Untung Alia, banyak kek untuk dia ;)

Weeeeeeeeeeeee, my ex housemate!


Hahaha, love ;)

Pengikut setia ;)

Ila yg sangat kelakar ;)

kartun tu kire untung,walaupun kepala dia besar tpi dia kurus ;)

Saya bahagia,harap mereka pun sama.
terimakasih ;)


Noted : Siapa lagi bakal remove saya lepas ni , silakan!


No comments: