Tuesday, August 30, 2011

ragam raya

Setiap kali hari raya, kiteorg adik beradik akan decide nak beraya dgn Abah or Mak. Kelakar kan? dah mcm org berkawin plak kena gilir gilir, pengalaman pengalaman. Alhamdulillah,tahun ni amat berbeza dgn tahun tahun sebelumnya ! takyah nak pk pk beraya kt mne sebab Mak dgn Abah dekat je :) Bestkan. Minta minta la tahun depan mcm ni lagi,boleh ta? hihihi

Jom usha gambar,sorry gambar ta banyak.
Sebab tahun baju raya ta sakan sangat,semua sbb I ta dpt bonus.
Hahaha


Dia bebellah kat saya mcm mane pun,saya tetap sayang dia :)
Mak ,maafkan lin yea.lin selalu degil :l
Okay lin,drama la kau! haha

Tinggal kita dua je ,lepas ni dia pun nak kawen.
Tinggal saya sorangg,woahhhhh ;(
Nak kawennnnnn,selamat hari raya banker!

----------------------------------------------------------------------------

Beraya rumah Abah

Sesi cabutan bertuah Norhuda Johan (Angah)
Untung ooooo, paling besar RM50.
tapi sorang pun ta dpt,kecundang.
bersyukur la dgn rezeki yg ada,alhamdulillah.

jom tengok siapa yg kenaaaaaaaaa!!!

Abah : RM10

Mama lin : RM8

Mak : RM8

Along : RM16

Abang lan : RM8

Ika : RM 15


Thank you for everyone yg kasi duit raya,tahun ni catat sejarah sebab ramai kasi duit raya.Masih ada jugak org simpati kat org yg ta dpt bonus mcm aku,hahaha :) Sorry ye korang, deklin ta dpt nak kasi banyak.Mane yg ada je laaaaa,hhihihihi.



siap siap ,esok kita nk catat sejarah! :)

No comments: