Saturday, August 13, 2011

Sekali lagi

Tajuk diatas bukan tajuk filem sekali lagi CINTA okay.
Ini sekali lagi reunion. Haha, masih ditempat yg sama :)
Naili's Place , sentul. Terbaikkkk! Deco telah diubah suai.

Sekali lagi aku menguruskan event2 sebegini,mmg mencabar.
Jemput 100 org ,10 org pun belum tentu confirm attend.
Haih. nasib nasib. Tapi ta pe lah, janji jadi.Bukan kaliaaaa punya.
Puas hati, mane yg ada tahun lepas ta de! mane yg ta de tahun lepas ada.
Sekurang2 nya nampak muka muka baru dlm album Fb aku.
:')


Enjoyyyy this my picture collection.


Alhamdulillah,langsai satu event ;) Lepas ni satu dan satu lagi ,lepas tu time utk membeli belah! lepas tu RAYAAAAAAAAAAAA!! Ohmyyyyyyyy,kejap je masa berlalu. Hopefully semua enjoy,terutama Aimi sebab kena SUP CAMPUR RM10 ! Hahaha

Okay.bai




No comments: