Monday, September 5, 2011

mini open house



Thanks for invitation :)
sedappppp spagetyyy puan lisa

Sunday, September 4, 2011

HolidayRaya Part III

Next station : Port Dickson ,next station Port Dickson.


Terlanjur nak beraya kat rumah CikRey & Mama, terlanjur nak hantar Ery balik dan terlanjur nak jumpe Cikkoalada yg juga bercuti di Pd.Kami ambik masa lebih kurang 2 jam utk buat keputusan mahu ke sane :)

Hari pertama ,






Hari kedua,

Sorry gambar tergedik ketika raya, kami ta sedondon beraya.
tapi sedondon baju raya. Hahaha,semangat malaya sgt pun ta elok.
Kau ada? selamat hari raya.


Terimakasih untuk sepanjang berhari raya bersaama saya dan keluarga saya, ini permulaan buat kita.Next time cuba ngan family b pulak k, kalau ngam ! esok terus kawen. Deal :)




Note menyakitkan hati : Selamat mula keje semua,esok I cuti lagi :)

Friday, September 2, 2011

HolidayRaya Part II


Sebelum bergerak ke destinasi percutian seterusnya, pakcik janggut tunaikan janji dia bawak saya g wangsa walk untuk nonton movie HANTU BONCENG, hihi. Tercapai juga hasrat nak tengok, ye la dari raya pertama kot nak tengok cite tu. Raya ke 3 baru dpt tengok, kesian kesian :) Terimas janggut kesayangan ♥


Muka nak serius,ta bole blaaaaaaa -_-

Pandang sini la pakcik janggut -_-

Masa jalan jalan nak tunggu time nonton movie tu,
aku telah membazirkan duit membeli hp :) Alhamdulillah,tercapai jugak hasrat nak tukar hp masa raya. SesungguhNya Allah itu Maha Mendengar,kan kan kan!

Gambar ini diambik ketika di Mcd,Genting Highlands.
Itulah destinasi sejuk kami yg kedua.Hahahahhaha :)




Okay fine,siapa siapa nak no pendaftaran blackberry atau nama lainnya bb pin.
Boleh lah inbox saya dengan kadar segera,terimakasih :)

Thursday, September 1, 2011

Holidayraya

Raya sakan.
Memang diakui raya tahun ni mmg aku sakan giler kot berjalan.
Sangat teruja sbab Abah & Mak masih bole together even da ta de apa apa.
Alhamdulillah,aku ta rasa ada org lain ada family mcm aku.Aku bersyukur!
Dari dulu lagi,kiteorang semua membesar dengan kaki sendiri.Mmg dr kecik arwah nenek latih untuk berdikari, sebab tu kami adik beradik pandai bawak diri. Pandai ta pandai sangat la, sekurang2nya belum lagi nak malukan mak bpk.

Alhamdulillah sekali lagi.

Jom tengok gambar :)


Anak ciknoni :)

Keluarga besar saya :)

Saya masih memilih hotel ini ,sama mcm post saya yg ini >> cameron with nanad

Kaklong kesayangan,tapi selalu ckp saya ta sayang dia.menci!

Buruk cantik,jaat baik.mereka tetap darah daging saya.
i love you,sista.

Adik tiri yg susah sgt nak nampak muka.Iki :)

Muka muka kesayangan saya yg comel,sumpah jeles!

Tak jeles da sebab saya sorang de gambar dengan pacar ;) Hahaha

Abah : Kita minum duluuuuuuuuuuuuuuuu ;)

Sesi ketua keluarga plak bg duit raya,masyuk oooi tahun ni :)
Abah bg sorang RM21, nampak sikit tpi bayang ada 10 org.
Kesian Abah !

Muka pagi ,dua dua ta semengah! haha

Breakfast ;)

Thanks matsalleh yg baik hati ,may b dia tengok family besar sgt.
kesian b ta dpt masuk,dia tolong snapkan picture ni :)

Lawatan ke ladang teh :)
Tq b,sudi jadi driver kami,

One family's at Cameron Highlands

Abis kepala kena potong separuh 'set timer' punya pasal.Hahaha :)

Girls/Women only

Hidung copy paste saya ;)

Sonokkk ta dpt nak diluahkan ;)

Beli la kasut banyak mane,tinggi mane,mahal mana.
Seliper jadi idaman ,adoooiii :)

Jom abiskan duit raya Abah kasi ;)

Kongsi itu romantik kan kan ;)

Penutup biarlah gambar kami bertiga adik beradik :)
Macam kena je size stawberry tu kan kan,hihihiihi




Itu sahaja utk kali ini,sambung holiday raya part II !