Friday, September 2, 2011

HolidayRaya Part II


Sebelum bergerak ke destinasi percutian seterusnya, pakcik janggut tunaikan janji dia bawak saya g wangsa walk untuk nonton movie HANTU BONCENG, hihi. Tercapai juga hasrat nak tengok, ye la dari raya pertama kot nak tengok cite tu. Raya ke 3 baru dpt tengok, kesian kesian :) Terimas janggut kesayangan ♥


Muka nak serius,ta bole blaaaaaaa -_-

Pandang sini la pakcik janggut -_-

Masa jalan jalan nak tunggu time nonton movie tu,
aku telah membazirkan duit membeli hp :) Alhamdulillah,tercapai jugak hasrat nak tukar hp masa raya. SesungguhNya Allah itu Maha Mendengar,kan kan kan!

Gambar ini diambik ketika di Mcd,Genting Highlands.
Itulah destinasi sejuk kami yg kedua.Hahahahhaha :)




Okay fine,siapa siapa nak no pendaftaran blackberry atau nama lainnya bb pin.
Boleh lah inbox saya dengan kadar segera,terimakasih :)

No comments: